Suomen älykkäimmät
teollisuus­automaatio­ratkaisut

Älä tuhlaa aikaa ja rahaa huonosti toimivilla prosesseilla. Suomen älykkäimmät teollisuus­automaation ratkaisut saat Makronilta.

Nykyaikainen tuotanto on älykkäästi automatisoitu

 

Meidän mielestämme teollisuudessa on viimeistään nyt aika siirtyä älykkään automaation aikaan. Vanhanaikaiset automaatioratkaisut tuhlaavat aikaa ja resursseja eikä toiminta ole tehokasta. Teollisuus­automaation uudistaminen yhdistettynä älykkäisiin tiedonkeruu­järjestelmiin antaa tarkkaa tietoa, jonka avulla pystyt parempaan tuotantoon.

 

Älykkäät teollisuusautomaatio­järjestelmät varmistavat, että tuotantolinjat toimivat optimaalisesti ja prosessia voidaan valvoa luotettavasti. Automaatiolla kerätty data on yrityksenne tärkeintä tietoa.

 

Onko sinulla tarve modernisoida tuotantoa, uudistaa koneen ohjausta tai oletko perustamassa uutta laitosta? Oli tarpeesi sitten yksittäisen koneen ohjaus­järjestelmän modernisointi, tuotantolinjan turvallistaminen tai kokonaisen tehtaan automatisointi ja tiedonkeruu, me autamme!

 

Tarjoamme kaikille uusille ja vanhoille asiakkaillemme ilmaisen 30 minuutin konsultaation. Varaa aika suoraan Karin kalenterista ja ota viimeistään nyt harppaus kohti tuottavampaa tulevaisuutta.

 

Kari Koski

 

Kari Koski

Director, Automation Sales

+358 40 716 5245

kari.koski@makron.com

 

Varaa aika Karin kalenterista ›

Mitä me teemme?

 

Makronin automaatioratkaisut saavat prosessit ja tuotantolinjat toimimaan tehokkaasti ja tuottavasti. Palvelumme kattavat kaiken ohjausjärjestelmien suunnittelusta ja ohjelmoinnista sähkökeskusvalmistukseen, sähköasennuksiin, käyttöönottoon, modernisointiin ja elinkaaripalveluihin. Etäkäyttöjärjestelmiemme kautta on mahdollista saada tukea minne päin maailmaa tahansa. Ylläpitopalvelumme pidentävät tuotantolinjan tai laitteiston elinkaarta.

Automaatiosuunnittelu

Makronin automaatiosuunnittelu laatii teollisuuslogiikka- ja tietokantapohjaisia ohjausjärjestelmiä ja käyttöliittymiä. Voimme ottaa vastuun koko suunnitteluprojektista, esisuunnittelusta toteutukseen saakka.

Sähkösuunnittelu

Makronilla on vahva osaaminen ja kokemus teollisuuden sähkösuunnittelusta. Olemme käytettävissä yksittäiseen projektiin tai pitkäjänteiseen suunnittelu- ja kehittämiskumppanuuteen.

PLC- ja PC-ohjelmointi

Makron on erikoistunut PC- ja logiikkaohjelmointiin. Toimitamme PC-sovelluksia eri toiminnanohjausjärjestelmien ja logiikkaohjausjärjestelmien väliseen rajapintaan. Toiminta varmistetaan perusteellisella testauksella.

Keskusvalmistus

Makronin sähkökeskusvalmistus kattaa kaikki teollisuusautomaation keskus- ja kotelotarpeet. Joustavan tuotantomme ansiosta pystymme vaativiin asiakaskohtaisiin toimituksiin tarvittaessa lyhyelläkin toimitusajalla.

Sähköasennukset

Makronin asentajat tekevät erilaisia teollisuussähköasennuksia, kenttäasennuksia ja asennusvalvontaa. Voimme sähköistää ja tehdä kenttäasennukset asiakkaan koneelle tai laitteelle missä päin maailmaa tahansa.

Käyttöönotto

Makron tekee teollisuuslogiikkapohjaisten ohjausjärjestelmien käyttöönottoja ympäri maailman. Varmistamme, että laitteisto, koneet, komponentit ja automaatio toimivat täysipainoisesti ilman toimintahäiriöitä ja vikatiloja.

Turvallisuus- ja modernisointikartoitus

Makron kartoittaa, vastaako tuotantolinjan turvallisuus nykypäivän lainsäädäntöä, ja suunnittelee mahdollisesti tarvittavat toimet. Selvitämme ohjausjärjestelmien ja niiden komponenttien modernisointi- ja varaosatarpeet.

Elinkaaripalvelut

Makronin elinkaaripalvelut kattavat modernisoinnit, huoltopalvelut, varaosatoimitukset ja huoltohenkilöstön koulutuksen. Autamme tuotantolaitosta toimimaan sujuvasti ilman pitkiä seisokkeja.

Menestystarina: Plytec – Lahdesta älykäs suunta Eurooppaan ja Aasiaan

 

Plytecin automatisoidut tuotantolinjat takaavat huippulaadukkaat tuotteet, jotka lunastavat asiakkaiden tarpeet. Nykyaikaisen suunnittelun tuloksena syntyvät tehokkaat vaneriteollisuuden tuotantokoneet globaalin markkinan tarpeisiin.

 

”Makron toimii kuten lupaa – A Promise to Complete lunastetaan yhteis­työssämme. Makronin kanssa yhteistyö on sujunut hyvin ja jatkuu tiiviinä tulevaisuudessakin.”
Eino-Pekka Vatanen, toimitusjohtaja, Plytec Oy

 

Lataa referenssi ›

Lue opas: 5 syytä, miksi hankkia automaatio kumppanilta

 

Oikein suunniteltu ja toteutettu teollisuusautomaatio tuo tuotannon prosesseihin kaivattua sujuvuutta, seurattavuutta ja ensisijaisesti tehokkuutta. Automaatiokumppanin erikois­osaaminen tuo toimintaasi useita etuja, joista hyötyvät niin asiakkaat, henkilöstö kuin johto. Lue lisää oppaastamme!

 

 
 
Automaatiokumppanuus - avain liiketoiminnan kasvuun
Haluatko tutustua tarkemmin, minkälaisia automaatioratkaisuja teemme teollisuudelle? Voit perehtyä aiheeseen kotisivuillamme.