Pohjoismaiden automatisoiduin välinehuolto
helpottaa sairaalan arkea

eng-flagIn English 

Makron_TYKS_05

Tyksin T-sairaalan välinehuoltokeskuksessa huolletaan noin 15 000 välinettä joka arkipäivä. Välinehuoltokeskuksen tehokkaan toiminnan ansiosta leikkauksissa käytettävät instrumentit ovat puhtaina, desinfioituina, tarkistettuina ja steriilinä oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Automaatio on tehostanut toimintaa ja parantanut välinehuoltajien työergonomiaa. Edistyksellinen järjestelmä herättää paljon mielenkiintoa ja kerää vierailijoita niin kotimaasta kuin ulkomailta Kiinaa myöten.

”Kun välinehuoltokeskusta alettiin suunnitella, välinehuoltajilla oli eniten sairauspoissaoloja koko sairaanhoitopiirissä, jopa kaksinkertaisesti muihin ammattiryhmiin verrattuna”, kertoo palveluohjaaja Ilse-Marie Österman. Sairauspoissaolojen määrää selitti se, että fyysisesti raskas työ aiheutti tuki- ja liikuntaelinvammoja. Tähän haluttiin muutos satsaamalla automaatioon ja koneisiin. Toinen tärkeä tavoite oli välinehuollon läpimenoaikojen lyhentäminen.

Lataa referenssitarina

Välinehuoltajan aikaa ei kulu välineiden kuljettamiseen, kun Makronin automaatio­järjestelmä huolehtii siirroista ja raskaista nostoista. Turun yliopistollisessa keskus­sairaalassa on kertynyt kokemusta Pohjois­maiden hienoimmasta väline­huollon järjestelmästä jo yli kymmenen vuoden ajalta.

Lue koko tarina!

TYKS-Makron-referenssi-FI-kansi

Haluatko automatisoida välinehuoltoprosessisi?

Anna Makronin auttaa! Soita, lähetä sähköpostia tai varaa aika suoraan kalenteristani, niin aloitetaan keskustelu

Kari Koski

Kari Koski

Director, Automation Sales

+358 40 716 5245

kari.koski@makron.com

 

Varaa aika etätapaamiseen ›