Asiantuntevat lujuuslaskenta­palvelut Makronilta

Staattinen ja dynaaminen lujuuslaskenta, maanjäristyslaskennat, FEM-analyysit, painelaitelaskenta, rakenteiden optimointi – mikä onkaan tarpeesi, olemme valmiina!

Painelaitesuunnittelu

Makronin lujuuslaskijat ovat apunasi tuotteen elinkaaren eri vaiheissa uuden tuotteen suunnittelusta jo olemassa olevan tuotteen korjaukseen ja modernisointiin.

Teemme erilaisten rakenteiden lujuus­laskentaa analyyttisesti ja elementti­menetelmää käyttäen. Laskemme jännitykset ja siirtymät, tarkastamme rakenteen kestävyyden, suunnittelemme rakenteen vahvistamiseksi tarvittavat muutokset ja laadimme raportit.

Painelaite­laskentaa teemme EN 13445- ja ASME VIII -standardien mukaan. Olemme perehtyneet myös nostoapuvälineitä koskeviin vaatimuksiin.

Saat meiltä tekniset laskelmat, analyysit ja raportit joko erillisenä palveluna tai yhdessä muiden suunnittelu­palvelujemme kanssa.

Mihin tarvitaan lujuuslaskentaa?

Lujuuslaskija

  • auttaa jo varhaisessa tuote­kehitys­vaiheessa, mikä säästää suunnitteluaikaa
  • varmistaa rakenteen kestävyyden sen suunnitellussa käytössä ja olo­suhteissa
  • tarkastaa, että rakenne vastaa standardin vaatimuksia
  • tuottaa tarvittavat dokumentit
  • optimoi rakenteet, jotta vältetään yli­mitoitus ja siten raaka-ainekustannuksista saattaa syntyä merkittävä säästö.

Miksi Makron?

standardi

Ajantasainen osaaminen

Meillä on pitkä kokemus vaativista laskenta­projekteista eri teollisuudenaloilla. Pidämme tietämyksemme ajan tasalla kouluttautumalla ja perehtymällä standardeihin.

icon-engineering-no-circle-1Kustannus­tehokas valinta

Meillä on käytössämme nykyaikaiset ja tehokkaat työkalut ja ohjelmistot. Sinun ei tarvitse hankkia kalliita ohjelmistoja omaan yritykseen, vaan voit hankkia ammatti­taitoisten lujuus­laskijoidemme palveluja sen verran kuin tarvitset.

icon-services-no-circle-1Tarpeidesi mukainen kokonaisuus

Laskentapalvelujen lisäksi saat meiltä mekaniikka­suunnittelun. Tarjoamme myös laite­valmistusta Virossa sijaitsevassa kone­pajassamme ja kattavat teollisuus­automaatiopalvelut. Olemme valmiit ottamaan kokonais­vastuun projektistasi.

cleantechEtua erityis­osaamisesta

Teemme jatkuvasti etenkin sellu­teollisuuden, mekaanisen metsä­teollisuuden ja jäteveden­käsittelyn laitteiden teknisiä analyysejä. Meillä on vahvaa painelaite­laskennan osaamista.

kumppanuusPitkäaikainen kumppani

Olemme valmiita syvempään kumppanuuteen, jossa opettelemme tuntemaan yrityksesi tuotteet ja pro­sessit. Tällöin saat meiltä tukea pitkäjänteisesti ja voit hyödyntää asiantuntemustamme tuote­kehitykseen.

ihminenPalvelu­alttius ja joustavuus

Arvostamme asiakas­palvelussamme hyvää ja suoraa viestintää. Sinun ei tarvitse juoksevissa asioissa asioida välikäsien kautta, vaan voit soittaa suoraan projektisi nimetylle suunnittelijalle.

Esimerkki laskentaprojektista

Teräsaltaan lujuuslaskenta

Tarkastelun kohteena oli monitoimiallas, jossa on ylös nostettava pohja. Makron vastasi saksinostimien ja nostettavien pohjien lujuus­laskennasta.

HighMetal-saksinostin-jannitykset

HighMetal-taso-jannitykset

Lujuuslaskennan avulla tarkasteltiin rakenteen jännityksiä ja siirtymiä eri käyttö­tiloissa: alimmassa asennossa altaan pohjana, ylimmässä asennossa monitoimi­tasona sekä väli­asennoissa noston ja laskun aikana.

Rakenteen oli täytettävä vaaditut lujuus­kriteerit rakenteen yleisen kestävyyden ja toimivuuden takia, sekä siirtymä­kriteerit pinta­materiaalien vaatimusten sekä taipuma­rajojen takia.

 

Lue yhteistyöstämme High Metalin kanssa ›

Ota yhteyttä

Verneri Väisänen

Verneri Väisänen

Business Director, Engineering

+358 44 065 9510

verneri.vaisanen@makron.com

Kielet: EN, FI

Lähetä viesti