Koneiden ja laitteiden suunnittelu Makronilta

Tarjoamme teknisen suunnittelun ja laskennan osaamista tarpeidesi mukaisesti.

Kattavat suunnittelu- ja laskenta­palvelut teollisuuden tarpeisiin

Makronilta saat tarvitsemasi teknisen suunnittelun ja laskennan palvelut joustavasti ja mutkattomasti. Suunnittelemme koneet, tuotanto­linjat tai teräs­rakenteet vaatimuksiesi mukaisesti.

Meillä on vahvaa kokemusta mm. sellu­teollisuuden, kaivos­teollisuuden, mekaanisen metsä­teollisuuden ja jäteveden­käsittelyn laitteista. Voimme tuoda ideoita ja hyviä käytäntöjä eri toimialoilta yrityksesi hyödyksi.

Olemme valmiit kaiken­kokoisiin projekteihin tai pysyvämpään kumppanuuteen kanssanne. Suunnittelu­toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Espoon Otaniemessä ja Savon­linnassa, ja palvelemme ympäri Suomen. Jos niin haluat, voimme tarjota suunnittelijan työskentelemään teidän toimi­tiloihinne osaksi tiimiäsi.

Jos haet joustavaa lisä­resurssia projektiisi tai haluat ulkoistaa koko mekaniikka­suunnittelun, ota yhteyttä!

Verneri Väisänen

Verneri Väisänen

Business Director, Engineering

+358 44 065 9510

 

Lähetä sähköpostia ›

Mekaniikka­suunnittelu ›

Mekaniikkasuunnittelu­tiimillämme on monipuolinen teollisuuden koneiden, teräs­rakenteiden ja painelaitteiden suunnittelun osaaminen. Olemme valmiit auttamaan yksittäisten komponenttien suunnittelussa tai täysimittaisissa laitesuunnittelu­­projekteissa.

Laitos- ja prosessi­suunnittelu ›

Suunnittelutiimimme kokemus tehtaan layout- ja putkisto­suunnittelusta auttaa sinua tilankäytön optimoinnissa. Suunnittelemme prosessin virtaus­kaaviot, PI-kaaviot ja tuotannon layoutin. Teemme myös voimien ja kuormien analysointia rakenne­suunnittelua varten.

Tekninen laskenta ›

Optimoimme rakenteet ja varmistamme niiden kestävyyden ja standardien­ mukaisuuden. Teemme erilaisten rakenteiden lujuuslaskentaa analyyttisesti ja elementti­menetelmää käyttäen. Painelaitelaskentaa teemme EN 13445- ja ASME VIII -standardien mukaan.

Tuotekehitys ›

Tarjoamme monipuoliset tuote­­kehitys­­palvelut teollisuudelle. Jos sinulla on idea, autamme sen kehittämisessä valmiiksi tuotteeksi. Modernisointi­projekteissa toimimme tukenasi koneen tai laitteen ominaisuuksien parantamisessa.

Miksi Makron?

supportPalvelualttius
ja joustavuus

Arvostamme asiakaspalvelussamme hyvää ja suoraa viestintää. Sinun ei tarvitse juoksevissa asioissa asioida välikäsien kautta, vaan voit soittaa suoraan projektisi nimetylle suunnittelijalle.

euroSäästöä suunnittelun kuluissa

Voit hankkia Makronilta oman suunnittelijan, jolloin suunnittelun hinnoittelu on selkeä. Kun suunnittelija tuntee tuotteesi, suunnittelun tuntimäärät vähenevät, jolloin säästät suunnittelu­kustannuksista.

euroSäästöä valmistus­vaiheessa

Tuotteen toimivuus, valmistettavuus ja kustannus­tehokkuus ovat suunnittelumme lähtökohtia. Optimoimme rakenteet tinkimättä tuotteen laadusta ja turvallisuudesta.

icon-engineering-no-circle-1Ajantasaiset tiedot ja ohjelmistot

Perehdymme tarvittaviin standardeihin, kehitämme osaamistamme ja kouluttaudumme asiakas­tarpeiden mukaisesti. Hallitsemme eri suunnittelu­ohjelmistot kuten Inventorin, Creon ja SolidWorksin käytön.

standardiPainelaite­suunnittelun osaaminen

Saat meiltä painelaiteosaamista PED- ja ASME-standardien mukaan. Voimme huolehtia koko suunnittelu­prosessista, tuottaa dokumentit, hankkia hyväksynnät ja koordinoida laitteen valmistuksen.

icon-production-no-circle-1

Koko paketti samalta toimittajalta

Suunnittelun ohella voit antaa laite­toimituksen kokonaisuudessaan Makronin vastuulle. Huolehdimme koko projektista, aina suunnittelusta valmistukseen, automatisointiin, asennuksiin ja käyttöön­ottoon.