Tehokas keskusvalmistus lyhentää toimitusaikaa

Yhteistyössä Makronin kanssa pystyt vastaamaan asiakkaidesi tiukentuviin vaatimuksiin. Saat tarvitsemasi automaatiokeskukset jopa 80 % nopeammin.

In English eng-flag

Makronilta vaihtoehtoja perinteiselle keskusvalmistukselle

 

Saat asiakkaaltasi tilauksen tuotteesta, johon tarvitaan automaatiokeskuksia. Perinteiseen tapaan pyydät tarjoukset keskusvalmistajilta, teet tilauksen ja aikanaan vastaanotat valmiit keskukset. Prosessiin kuluu aikaa niin asiakkaan kuin toimittajan päässä.

Entä jos sinulla olisikin keskusvalmistus­kumppani, joka toimittaa tarvitsemasi automaatiokeskukset ja kotelot huomattavasti nopeammin?

Kun otat Makronin keskusvalmistus­kumppaniksesi, säästät aikaa ja rahaa. Miten teemme sen? Lataa opas, niin tiedät!

Makron_keskusvalmistus-kansi-FI

 

Asentaja tarkastaa automaatiokeskusta

Tarpeidesi mukaiset automaatio­keskukset koneisiin ja tuotanto­linjoihin

 

Valmistamme automaatiokeskukset ja kotelot joko valmiiden kuviesi mukaisesti, tai voit jättää suunnittelun Makronin osaavien sähkö­suunnittelijoiden vastuulle.

Toimitamme keskukset vaadittujen standardien mukaisena, tarkas­tettuna ja testattuna. Valmistuksen lisäksi voimme huolehtia ohjelmien asennuksesta ja keskusten asentamisesta käyttö­kohteeseen missä päin maailmaa tahansa.

Meillä on pitkä kokemus vaativien kohteiden kuten meri­teollisuuden ja kaivos­teollisuuden toimittajien keskusvalmistus­kumppanina.

Merkit: ISO 9001 -sertifioitu ja C+US UL-listed

Sertifioitu keskusvalmistaja

 

Makronin keskusvalmistuksen perusta on ISO 9001 ‑sertifioitu laatujärjestelmä.

Makron on UL 508A- ja UL-CSA C22.2 -sertifioitu valmistaja. Tämä tarkoittaa, että voimme suunnitella ja valmistaa myös Pohjois-Amerikan markkinoilla hyväksytyt ohjaus­keskukset.

UL-hyväksytty keskus täyttää tiukat sähkö- ja palo­turvallisuus­vaatimukset. UL-merkki kertoo, että tuote on suunniteltu ja valmistettu standardin mukaisesti, hyväksyttyjä kompo­nentteja käyttäen ja läpäissyt vaativan tarkastuksen ja testauksen.

Suunnittelemme ja valmistamme keskuksia myös räjähdys­vaarallisiin tiloihin ja tunnemme ATEX-vaatimukset.

Makron-Lahti-kartta

Keskeinen sijainti

 

Makronin keskusvalmistus toimii Lahdessa erinomaisten liikenne­yhteyksien solmukohdassa. Toimituksille on hyvät logistiset yhteydet, ja sinun on myös helppo tulla käymään meillä halutessasi.

Avarissa 1500 m² tuotanto­tilois­samme on hyvä nosto­kapasi­teetti ja lastaus­mahdollisuudet sisä­tiloissa. Meillä on runsaasti tilaa kompo­nenttien ja keskusten varastointiin. 

Miten voin olla avuksi?

Teemu Heino

 

Teemu Heino

Sales Manager, Automation

+358 44 059 6033

teemu.heino@makron.com

Kielet: EN, FI

Lähetä viesti