Tehokas keskusvalmistus lyhentää toimitusaikaa

Yhteistyössä Makronin kanssa pystyt vastaamaan asiakkaidesi tiukentuviin vaatimuksiin. Saat tarvitsemasi automaatiokeskukset jopa 80 % nopeammin.

In English eng-flag

Asentaja tarkastaa automaatiokeskusta

Tarpeidesi mukaiset automaatio­keskukset koneisiin ja tuotanto­linjoihin

 

Valmistamme automaatiokeskukset ja kotelot joko valmiiden kuviesi mukaisesti, tai voit jättää suunnittelun Makronin osaavien sähkö­suunnittelijoiden vastuulle.

Toimitamme keskukset vaadittujen standardien mukaisena, tarkas­tettuna ja testattuna. Valmistuksen lisäksi voimme huolehtia ohjelmien asennuksesta ja keskusten asentamisesta käyttö­kohteeseen missä päin maailmaa tahansa.

Meillä on pitkä kokemus vaativien kohteiden kuten meri­teollisuuden ja kaivos­teollisuuden toimittajien keskusvalmistus­kumppanina. Vaikka tarvitsisit pommin­kestävän keskuksen, se onnistuu!

Makronilta vaihtoehtoja perinteiselle keskusvalmistukselle

 

Saat asiakkaaltasi tilauksen tuotteesta, johon tarvitaan automaatiokeskuksia. Perinteiseen tapaan pyydät tarjoukset keskusvalmistajilta, teet tilauksen ja aikanaan vastaanotat valmiit keskukset. Prosessiin kuluu aikaa niin asiakkaan kuin toimittajan päässä.

Entä jos sinulla olisikin keskusvalmistus­kumppani, joka toimittaa tarvitsemasi automaatiokeskukset ja kotelot huomattavasti nopeammin?

Kun otat Makronin keskusvalmistus­kumppaniksesi, säästät aikaa ja rahaa. Miten teemme sen? Lataa opas, niin tiedät!

Makron_keskusvalmistus-kansi-FI

 

Merkit: ISO 9001 -sertifioitu ja C+US UL-listed

Sertifioitu keskusvalmistaja

 

Makronin keskusvalmistuksen perusta on ISO 9001 ‑sertifioitu laatu­järjestelmä.

Makron on UL 508A- ja UL-CSA C22.2 -sertifioitu valmistaja. Tämä tarkoittaa, että voimme suunnitella ja valmistaa myös Pohjois-Amerikan markkinoilla hyväksytyt ohjaus­keskukset.

UL-hyväksytty keskus täyttää tiukat sähkö- ja palo­turvallisuus­vaatimukset. UL-merkki kertoo, että tuote on suunniteltu ja valmistettu standardin mukaisesti, hyväksyttyjä kompo­nentteja käyttäen ja läpäissyt vaativan tarkastuksen ja testauksen.

Suunnittelemme ja valmistamme keskuksia myös räjähdys­vaarallisiin tiloihin ja tunnemme ATEX-vaatimukset.

Miten voin olla avuksi?

Kari Koski

 

Kari Koski

Sales Director, Automation

+358 40 716 5245

kari.koski@makron.com

Kielet: EN, FI

Lähetä viesti